Motivul real pentru care Meghan Markle se duce la US Open

Motivul real pentru care Meghan Markle se duce la US Open

Meghan Markle va participa la US Open pentru a urmări pe cea mai bună prietenă Serena Williams care va juca cu Bianca Andreescu. Dar, s-a aflat în exclusivitate, că nu este singurul motiv pentru care se va afla la New York.

O sursă a declarat astăzi pentru Page Six că Meghan Markle va face o evaluare al pagubelor imaginii sale alături de oameni de încredere care au mai ajutat-o în cariera de actriţă.  Imaginea ducesei a avut de suferit deoarece a ales să călătorească cu avioane private şi poluante pentru vacanțele cu în familia din această vară, dar şi pentru scandalul iscat după ce a interzis oamenilor să facă fotografii cu ea la Wimbledon.

Sursa mai spune că "Vine după scandalul cu privire la persoanele care i-au făcut fotografii la Wimbledon în această vară, iar de data aceasta va veni cu cel puțin doi agenți de protecție. Dar nu vor putea opri oamenii să facă fotografii". Iar alte surse au afirmat că prezenţa lui Markle în ultima clipă la turneu este o „cascadorie de PR”.

Palatul Regal a confirmat că Markle va participa la US Open

Ne puteți urmări și pe Google News

Williams va concura cu Bianca Andreescu, din Canada, în finala de sâmbătă . De asemenea, Williams are programată o prezentarea de modă pentru marți seară, deși se spune că este puțin probabil ca Markle să participe la evenimentul prietenei sale.

Aceasta va fi prima călătorie a lui Markle fără fiul Archie, în vârstă de 4 luni

Ultima dată când Ducesa de Sussex a călătorit la New York a fost în februarie pentru acele cumpărături excentrice printre care şi acel duș foarte mediatizat „Nimeni nu se opune ca Meghan să aibă timp pentru prietenii dar, demnitatea și confidențialitatea sunt în concordanță cu rolul ei principal de ducesă britanică”, a spus Jephson. „Faptul că prietenii ei par să nu înțeleagă acest lucru este profund îngrijorător pentru viitoarea sa carieră regală”, titrează pagesix.