Regulile Elenei Udrea pe Facebook: fără înjurături, critici doar argumentate

Regulile Elenei Udrea pe Facebook: fără înjurături, critici doar argumentate

Elena Udrea va impune o regulă pentru cei care vor să acceseze pagina ei de Facebook, și anume "punctele de vedere contra pot fi postate în măsura în care sunt sprijinite cu argumente". De asemeni, nu vor fi acceptate linkuri la emisunile de la Antene

"În ultima vreme, climatul de pe această pagină de Facebook s-a schimbat: nu se mai poate comenta orice, oricum. Schimbarea a dat naştere la interpretări şi exagerări, neîntemeiate în mare parte. Voi explica aceste reguli, astfel încât să nu apară confuzii pe viitor", a anunțat ministrul Dezvoltării pe pagina de Facebook.

Regulile impuse de Elena Udrea sunt următoarele: "a) se acceptă termenii civilizaţi şi discursul normal (la fel cum s-ar vorbi în mediul social real); b) punctele de vedere contra pot fi postate în măsura în care sunt sprijinite cu argumente; c) comentariile pe alte teme nu vor fi menţinute pe pagină; d) link-urile care duc la emisiuni ale Antenelor vor fi şterse. Mi-am exprimat public poziţia faţă de tacticile incorecte ale trustului Intact şi nu revin asupra acestei atitudini".

Ne puteți urmări și pe Google News