Liderul ISIS a fost REPETENT în ultimul an de liceu. De ce a fost REFUZAT de armată şi cum arată carnetul său de note | FOTO

Liderul ISIS a fost REPETENT în ultimul an de liceu. De ce a fost REFUZAT de armată şi cum arată carnetul său de note | FOTO

Refuzat de armata irakiană pentru că era prea scund şi avea deficiențe de vedere, despre Abu Bakr al-Baghdadi se mai ştia că nu a reușit să obțină un loc la Facultatea de Drept, aşa că a ales teologia islamică, dar până de curând trecutul său era învăluit în mister.

Carnetul de note de la liceu al juhadistului a fost făcut public de postul german de televiziune ARD şi oferă câteva informați importante despre liderul grupării extremiste, Ibrahim Awad Ibrahim, născut în 1971 în Samarra.

De altfel, unul din oficialii de la Liceul Samarra a declarat pentru postul german, sub protecţia anonimatului, că documentul este autentic.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Astfel, din Certificatul de la Liceul pentru Băieți din Samarra, reiese că liderul jihadiştilor are o înclinație spre matematică și geografie. El a absolvit liceul în 1991, la 19 sau 20 de ani și a repetat ultimul an de liceu.

Media generală este de 80 de puncte, din 100, iar comportamentul său este calfiicat drept „bun”, iar din cele șase materii pe care le-a urmat, limba engleză i-a dat cele mai mari bătăi de cap, lucru care se reflectă în punctajul obţinut: 57 de puncte, 50 fiind nivelul minim.

La matematică a obținut 98 de puncte, la geografie 90, la limba arabă 81, la economie 80, iar la istorie 75.