PMP, întrebări de ULTIMĂ ORĂ pentru Dragnea

PMP, întrebări de ULTIMĂ ORĂ pentru Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, i-a adresat câteva întrebări lui Liviu Dragnea, în contextul în care acesta acuză de câteva săptămâni o campanie de denigrare a sa, cât și a PSD dusă de miliardarul George Soros. Astfel, Bistriceanu îi solicită liderului social-democrat să explice cum și în ce măsură omul de afaceri ar fi responsabil pentru neîndeplinirea programului de guvernare PSD-ALDE.

"Dragnea susține că toate atacurile din ultima vreme sunt pentru a decredibiliza PSD. Vreau să-l întreb dacă: -Soros a comandat căderea Guvernului Grindeanu? -Soros a declanșat criza din sănătate: lipsa vaccinurilor împotriva rujeolei? -Soros l-a influențat pe Dragnea să numească aceeași miniștri care la evaluarea lui Vâlcov au avut 0 realizări? -Soros a blocat creșterea salariilor medicilor și profesorilor, deși au promis creșteri salariale de 85%? -Soros este cel care a stopat construcția celor 10 spitale regionale promise în campanie? -Soros a dispus majorarea pensiilor parlamentarilor votată de PSD ? - Tot Soros a trimis ANAF-ul la Rise Project și Hotnews, după dezvăluirile legate de afacerile lui Dragnea din Brazilia și Tel Drum", a spus purtătorul de cuvânt al PMP, într-o emisiune a postului B1TV. 

În urmă cu două zile, Dragnea spunea declara la România TV: "Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată".

Liderul social-democrat a precizat că George Soros este "un personaj malefic" care vrea să decredibilizeze partidul și a anunțat că "PSD va avea o altă atitudine" și nu "va mai întoarce celălalt obraz". "O altă atitudine va genera și alte acțiuni", a completat el.

Ne puteți urmări și pe Google News