FINAL de DRUM pentru PSD-ALDE? DRAGNEA, ATAC major la Toader și TĂRICEANU

FINAL de DRUM pentru PSD-ALDE? DRAGNEA, ATAC major la Toader și TĂRICEANU

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns întrebărilor privitoare la una dintre postările de pe o rețea de socializare ale ministrului Justiției, Tudorel Toader, în care spunea că modificările la Codurile penale au fost elaborate avându-se în vedere deciziile Curții Constituționale și directivelor UE dar au fost modificate în Palament.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns că Toader se alătură listei care ceartă PSD.

„Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a declarat Dragnea.

Dragnea a avut o remarcă și despre liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că Toader trebuie să rămână în Guvern.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Trebuie să cântărim. Domnul Tăriceanu spune să rămână neapărat domnul Toader. Domnul Iohannis spune să plece domnul Toader. Suntem într-o mare dilemă. E vorba de două personalități pregnante din politica românească și PSD trebuie să cântărească. Nu, nu (nu am citit postarea lui Tudorel Toader despre codurile penale -n.r.), eu nu citesc postările nimănui. Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă. Deci să se așeze la rând”, a mai spus Dragnea.