Dezastrele se țin lanț de Realitatea TV. Demisiile jurnaliștilor nu se mai opresc. Nu se știe cum va mai ieși din situația asta

Dezastrele se țin lanț de Realitatea TV. Demisiile jurnaliștilor nu se mai opresc. Nu se știe cum va mai ieși din situația asta

Realitatea TV trece prin momente dificile nu numai după ce Curtea de Apel a respins planul de reorganizare, ci și din cauza demisiilor în lanț ale jurnaliștilor. De data aceasta a venit rândul Andrei Miron să demisioneze. Ea se va îndrepta către zona de Comunicare și Relații Publice.

După declararea falimentului postului de televiziune Realitatea TV, mai mulți jurnaliști s-au reprofilat. De data aceasta, este vorba despre un reporter special, o prezentatoare de la meteo și una dintre cele mai vechi realizatoare ale postului, Andra Miron. 

Miron se desparte de postul Realitatea TV după 14 ani. Aceasta se va dedica zonei de Comunicare și Relații Publice, după cum a declarat chiar ea. 

Ea a spus că demisia de la Realitatea TV a venit pe fondul unei oferte din zona de PR. De asemenea, a menționat că nu poate oferi mai multe detalii despre viitorul său loc de muncă și nici dacă este vorba despre o instituție publică, informează Paginademedia.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andra Miron a precizat că demisia de la postul de știri nu a venit pe seama deciziei pe care a luat-o instanța luna trecută, mai exact intrarea în faliment a Realitatea Media. 

Printre cei care părăsesc postul Realitatea TV se mai numără: Andreea Dăscălescu, care era parte a echipei de reporteri speciali; Cristina Zaharia, care se ocupa de rubrica meteo de peste șapte ani.

Ea a spus că nu va mai face televiziune, ci „pur şi simplu am decis la începutul anului că e momentul să fac altceva”. În urmă cu aproximativ o lună și prezentatoarea Savina Russu a părăsit postul Realitatea TV. Ea a trecut în radio, mai exact la postul Radio România Brașov, unde se ocupă de jurnalele de știri.

De ce ai decis să pleci de la Realitatea TV după 14 ani?

„A fost o decizie destul de dificilă, deoarece mă gândesc cu mult drag la colegii din Realitatea TV. Am primit o ofertă pe care am analizat-o un timp.”

Demisia a venit cumva pe fondul deciziei pe care a luat-o instanța acum o lună?

„Nu. Decizia instanței nu m-a neliniștit și sper că nici pe colegii mei. A fost o decizie personală.”

Din ce zonă a venit oferta?

„Merg către zona de Comunicare și PR, dar nu pot da mai multe detalii momentan. O să revin cu un anunț în perioada următoare.”

Este vorba despre o instituție publică sau despre altă zonă?

„Nu pot vorbi despre asta acum. O sa fac un anunț în perioada următoare.”

Andra Miron s-a ocupat în ultima perioadă de talk show-ul „Prime Time News”. Ea a intrat în echipa postului de televiziune în anul 2005.

Realitatea TV trece printr-o perioadă dificilă în contextul în care Curtea de Apel a respins planul de reorganizare. Cu alte cuvinte, Realitatea Media, compania care operează Realitatea TV, care se află de mai bine de opt ani în insolvență, ar urma să intre în faliment. 

În 2001, Andra Miron s-a angajat la site-ul Apropo.ro. În 2002 a plecat la postul B1 TV, unde a stat un an. Din 2003 până în 2005 a lucrat la postul Național TV, iar în aprilie 2005 a intrat în echipa Realitatea TV. Din anul 2017 este și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.