William Bradley "Brad" Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963 în Shawnee, Oklahoma. Faptul că a avut diverse profesii ocazionale, fiind pentru o perioadă şofer şi purtând costumul cocoşului "EL Pollo Loco" pentru a-şi plăti lecţiile de actorie aproape că nu mai contează acum, când a ajuns pe culmile celebrităţii.
Definirea unei personalităţi de calibrul lui nu reprezintă o misiune uşoară, iar uneori personalităţile se descriu cel mai bine. Dacă este să ne luăm după una dintre declaraţiile actorului, fanii nu îl vor mai vedea pe ecrane după ce va împlini vârsta de 50 de ani!
“Mi-am petrecut anii ‘90 încercând să mă ascund. Am început să mă satur de mine stând pe o canapea, fumând marijuana. Începusem să mă simt jalnic, nu trăiam o viaţă interesantă. Căsnicia mea a avut o legătură cu asta. Am încercat să pretind că mariajul era ceva ce nu exista în realitate".
"Când mă uit în oglindă, ceea ce văd mi se pare banal".
“Cel mai nefericit moment din cariera mea a fost cel în care l-am jucat pe Louis de Pointe du Lac în Interviu cu un vampir".
“Timp de 6 luni, cât au durat filmările la Interviu cu un vampir a fost groaznic: mult machiaj şi lentile de contact. În plus, nu m-a încântat idea de a fi în umbra lui Tom Cruise".
“Datorită copiilor mei, văd doar filme pentru cei de 10 ani sau chiar mai puţin, şi pe astea le văd de zeci de ori".
“Ştiu cum se schimbă scutecele şi cum se pregăteşte baia".
“Sunt tare ca piatra. Am devenit imun la caca, muci, urina şi vomă. Nu ma poţi impresiona. Nu mă poţi dărâma!".
“Dacă aud un sunet noaptea, mă trezesc pentru că este posibil ca unul dintre copii să aibă nevoie de mine".
"Nu vreau să mă simt stânjenit atunci când vor creşte copiii mei şi-mi vor vedea filmele. Nu voi mai accepta nici o scenă de nuditate în cariera mea".
“Meseria de tată este obositoare".
“Am nevoie să conduc 165 de mile pentru a-mi face ordine în minte".
“N-am vrut să spun că Jennifer (n.r.-Aniston) era plictisitoare, ci că eu însumi devenisem plictisitor, iar pentru asta, eu sunt cel vinovat".
“Fosta soţie mi-e cea mai bună prietenă".
“Eu şi Angelina ne găsim cu greu timp pentru a ne petrece câteva clipe împreună, fără copii, aşa că folosim o ascunzătoare din spatele unei cascade din piscina noastră, care este un loc grozav pentru sex".
"Am prieteni foarte apropiaţi de echipa Liverpool, aşa că dacă aş ţine cu altă formaţie probabil că n-ar mai vorbi cu mine".
“Aceasta dorinţă de a deveni faimoasă a lui Paris Hilton se vede de la o poştă".
"Nu ţintesc să devin regizor. M-ar înnebuni şi i-ar înnebuni pe membrii familiei mele, pentru că nu aş mai avea timp să îi văd. Mi-ar lua trei ani ca să regizez un film. Îmi place ceea ce fac acum. Îmi place cinematografia şi încă mă uit la filme la care mă uitam acum 20 de ani. Ţelul meu este să fac filme care trec proba timpului".
"Viaţa este când bună, când rea, este un ciclu vicios, dar trebuie să treci prin el şi să faci faţă. Poate să îţi fie rău, dar după aceea se poate ca din nou să-ţi fie bine şi fiecare eşec poate duce la succes".
“Psihanaliza e ca o excursie în tine însuţi".
“După ce voi împlini 50 de ani nu voi mai accepta să apar în filme"…