Editura Evenimentul si Capital

CONVORBIRE HALUCINANTĂ între un client al unei reţele de telefonie mobilă care avea minute NELIMITATE şi o reprezentantă a companiei: Aţi vorbit mai mult de 24 de ore într-o zi. REACŢIA companiei

Compania i-a suspendat serviciile clientului pentru ca a vorbit mai mult de 24 de ore într-o zi
Autor: | | 27 Comentarii | 15973 Vizualizari

O înregistrare audio în care un client al companiei mobile Telekom se ceartă cu o reprezentantă a departamentului de relaţii cu publicul a devenit virală pe internet. În convorbirea postată pe internet, bărbatul reproşează companiei că i-au suspendat serviciile înainte de încheierea lunii, din cauza faptului că a vorbit 24 de ore într-o singură zi.

UPDATE: Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei EVZ.ro, compania Telekom aduce clarificări în scandalul privind suspendarea serviciilor unuia dintre clienţii săi.

Iată comunicatul:

"În urma înregistrării în ultima perioadă a unui trafic nefiresc de voce mobilă, Telekom Romania a implementat o serie de măsuri pentru a asigura accesul la servicii de telefonie mobilă pentru toți clienții săi, la parametri optimi. Printre măsurile implementate se numără identificarea și restricționarea unui număr de cartele preplătite si abonamente de pe care s-a efectuat zilnic un trafic de voce mobilă extrem de ridicat, în special prin folosirea funcțiilor de apel în așteptare și conferință, care a indicat o utilizare artificială a serviciilor de telefonie mobilă. 

Prin trafic nefiresc ințelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienții care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situații, traficul a depășit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcțiilor de apel în așteptare și conferință".

Bărbatul îi explică, pe un ton iritat reprezentantei companiei, că nu este normal ca aşa ceva să se întâmple din moment ce în contract scrie că are minute nelimitate în orice reţea.

Reprezentanta pentru relaţii cu publicul îi explică bărbatului că nu are nicio putere de decizie în această privinţă şi că acestea sunt condiţiile impuse de companie.

Ați vorbit mai mult de 24 de ore în rețeaua Vodafone, ați adus prejudicii companiei, ați afectat serviciile companiei, a explicat operatoarea de la Telekom.

Abonatul a replicat: cum să vorbesc 25 de ore sau mai mult din 24 pe abonament nelimitat de minute?

Internauţii au reacţionat imediat la această înregistrare şi şi-au dat cu părerea.

Iată ce explică unul dintre ei:

"Abonamentul este destinat pentru uz personal, folosit in interes propriu, nu pentru a fi folosit in a va inscrie in diverse campanii care aduc bunuri sau foloase materiale. In cazul in care nu se foloseste in interes personal, sunt incalcate clauzele contractuale, Clauze specifice: Frauda. citatul este din contractul telekom si am vazut ca si la digi este exact aceeasi fraza, probabi asa scrie si pe contractul orange si vodafone.".

"NELIMITAT inseamna ORICAT si nu-i au voie sa opreasca cartela ! In realitate ''nelimitat'' este limitat. Si eu am o cartela in UE in care imi spune prima saptamana ''nelimitat'', cand in realitate NU MAI MULT DE 3.000 de minute in prima saptamana. DEci, la OPC si nu te lasa, ai dreptate", l-a îndemnat un altul.

 
Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate