Evenimentul Zilei > Monden > O casă cu adevărat bântuită! „Pași, ciocănituri, lumini intermitente …”
O casă cu adevărat bântuită! „Pași, ciocănituri, lumini intermitente …”

O casă cu adevărat bântuită! „Pași, ciocănituri, lumini intermitente …”

Nu ai cum să uiţi un film ca “The Conjuring”, care a avut încasări de 41,5 milioane de dolari numai în primul weekend de la lansare.

Pelicula-fenomen The Conjuring  urmăreşte viaţa la o ferma din Rhode Island, veche din secolul al XVIII-lea, unde Roger Perron, Carolyn Perron şi cele cinci fiice ale lor sunt bântuiţi şi posedaţi de diverse spirite.

Bazat pe un caz real, filmul aduce în prim plan povestea vânătorilor de fantome Ed si Lorraine Warren, care au întâlnit familia Perron. Dacă pe mulţi faptele ce se derulau pe ecran i-au îngrozit, ei bine, adevarata poveste care stă la baza producţiei este mult mai înspăimântătoare decât acţiunea filmului în sine.

Povestea reală din filmul The Conjuring începe în 1971 când familia Perron s-a mutat la o fermă cu 14 camere din Harrisville, Rhode Island, unde cei şapte membri au început să observe că se întamplă lucruri ciudate. De exemplu, Carolyn a văzut cum mătura disparea şi apărea în diferite locuri, fără ca cineva să o mute, dar şi multe alte situaţii care te făceau să te îngrozeşti.
Supernatural: în timpul fluxului, rezidenții, familia Heinzen, vor efectua investigații paranormale, sesiuni, sesiuni de consiliere Ouija și vor invita pe unii dintre cei mai cunoscuți și respectați luminatori din comunitatea paranormală să apară de la distanță și să-și împărtășească cele mai îngrozitoare os. experiențe din casă '

Şi acum vine vestea cea mare pentru fanii filmului

Casa care a inspirat filmul The Conjuring  din 2013 le oferă fanilor șansa de a asista la toate întâmplările înfricoșătoare de la această fermă timp de o săptămână. Evenimentul live, numit The House, promite o mulțime de acțiuni pentru fanii scenelor horror.

Casa va fi „echipată cu mai multe camere, astfel încât publicul să aibă o experiență cu adevărat captivantă”. Evenimentul, care a început din luna mai, va fi disponibil pe bază de abonament, începând de la 4,99 USD pentru o zi și 19,99 USD pentru întreaga săptămână. Încasările vor fi destinate organizațiilor caritabile legate de coronavirus. 

Familia Heinzen a cumpărat casa în 2019, spunând că s-au „îndrăgostit” de proprietate. Dar lucrurile au devenit repede ciudate

„Pași, ciocăneli, lumini intermitente în camere, iar când spun despre lumini intermitente în camere, vorbesc de camere care nu au lumină” a spus Cory Heinzen postului de televiziune local KETK .

Conjuring se bazează pe experiențele reale ale familiei Perron, care a trăit în casă în anii 1970 până când tulburările au fost suficiente pentru a-i face să se plece.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: