Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, dezvăluiri fără perdea din trecutul ei. Cel mai mare regret al fostului lider PSD
Dăncilă, dezvăluiri fără perdea din trecutul ei. Cel mai mare regret al fostului lider PSD

Dăncilă, dezvăluiri fără perdea din trecutul ei. Cel mai mare regret al fostului lider PSD

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri incredibile despre trecutul ei.

Viorica Dăncilă a făcut dezvăluiri incredibile despre trecutul ei. Într-un interviu acordat pentru Teo Show, fostul premier al României și-a deschis sufletul și a povestit despre familia sa, dar și despre cele mai importante momente din viața ei.

Viorica Dăncilă a vorbit despre momentul în care l-a văzut pentru prima oară pe Victor, fiul său adoptiv.

„La vârsta de 26 de ani l-am adoptat pe Victor. Viorica Dăniclă, la 26 de ani, era un om care avea o meserie, un om stăpân pe picioarele lui, dar care nu cred că era era pregătit să facă acest pas. S-a întâmplat că-l văd pe Victor, o colegă lucra la o centrală telefonică, eram inginer și lucram la birouri. Mi-a spus într-o dimineață că un copil a fost abandonat și mai multe colege am fost să îi ducem copilului cele necesare.

Am mers, l-am văzut și în momentul acela am realizat că nu îl pot lăsa pe Victor acolo. Am simțit o legătură sufletească. Când am văzut ghemotocul acela mic că plângea și parcă își striga neputința și disperarea, eu am simțit că mi s-a adresat mie și că nu îl pot lăsa acolo. Familia a fost neîncrezătoare la început și e normal, aveam doar 26 de ani. Eram la început de drum și carieră, aveam doar doi ani de când am terminat facultatea”, a spus fostul premier al României.

Viorica Dăncilă a făcut dezvăluiri incredibile despre trecutul ei. Cel mai mare regret al fostului premier

Fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2019 a mai povestit că îi pare rău pentru că nu a avut mai mulți copii.

„Am avut multe discuții cu mama mea și îmi spunea după ce l-am luat pe Victor dacă aș mai avea un copil și o să fac diferența între ei. Sunt convinsă că nu aș fi făcut-o, dar am trăit cu această teamă ca Victor să nu se simtă exclus sau dacă iau o decizie să zică că am luat-o numai pentru el. Este foarte bine pentru cine a înfiat să mai aibă copii. Acum regret, trebuiau să mai fie. Nu e bine să ai un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți”, a mai spus fostul președinte al PSD.