Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Mirel Rădoi nu este un tată de weekend. Cum se comportă selecționerul în preajma mezinei sale, Katie

VIDEO/ Mirel Rădoi nu este un tată de weekend. Cum se comportă selecționerul în preajma mezinei sale, Katie

Selecționerul Mirel Rădoi se numără printre acele persoane publice care au încercat să-și țină cât mai discretă viața personală. De altfel este printre puținii antrenori care a cerut partenerelor de viață să nu vină în tribune la meciuri, tocmai pentru a evita expunerea mediatică. Chiar dacă sunt destul de puține fotografii cu el și familia lui, asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu petrece timp de calitate alături de soția lui și de cei trei copii.

Deși are un program încărcat, tehnicianul își găsește timp pentru familia lui. Dat fiind faptul că doi dintre cei trei copii ai lui, Denis și Ingrid sunt deja adolescenți, având 16 și respectiv 13 ani, doar mezina familie, Katie Alisha în vârstă de 6 ani, mai vrea să se distreze în parcuri alături de tatăl ei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în una din zile „tată-fiică” pe care cei doi și-o petrec de cele mai multe ori în parcuri și la spațiile de joacă pentru copii. Echipați corespunzător pentru activitățile în aer liber, Mirel Rădoi și Katie s-au bucurat de o zi în care temperaturile erau mai mari decât cele obișnuite în această perioadă. La cum îi priveau ceilalți părinți care se îndreptau către același parc, antrenorul și fiica lui cea mică păreau puțin cam dezbrăcați pentru luna noiembrie, cea mică cerându-i tatălui ei să o lase în tricou.

Dotat cu apă și șervețele dezinfectante

Pentru că nu era pentru prima dată când își ducea mezina la spațiul de joacă pentru copii din parc, Mirel Rădoi a venit pregătit cu sticle cu apă, în cazul în care micuței i se făcea sete, dar și cu șervețele dezinfectante. Chiar dacă în ultima vreme este văzut mai mult în compania mezinei sale, asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu petrece timp și cu ceilalți copii. Nu de puține ori a fost fotografiat în timp ce își lua fiica cea mare, pe Ingrid, de la antrenamentele de tenis. Cât despre Denis, fiul cel mare, acesta este la vârsta la care are deja iubită, astfel că momentele cu tatăl său se rezumă mai mult la discuții și sfaturi decât la plimbări prin parc.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: