Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Andreea Raicu în momentul în care ieșea de la un celebru salon de înfrumusețare, deținut de bunul ei prieten Alexandru Abagiu. Fosta vedetă TV se pregătea de o întâlnire și pentru că sesiunea de make-up și păr a durat mai puțin decât a preconizat, nu a plecat spre o altă locație, ci și-a așteptat în parcul din apropiere. În parc, Andreea a scos o carte despre nutriție pe care o primise cu ceva timp înainte. „Când mai ai timp până la întâlnire. Multumesc pentru carte. De abia aștept să o citesc”, i-a transmis Raicu medicului nutriționist care i-a oferit cadoul, prin intermediul Instagramului.

Atrasă imediat de prezentarea cărții, Raicu a și răsfoit-o, sperând să descopere metode de a încetini îmbătrânirea sau cum să-și gestioneze greutatea, teme despre care remarcăm că ar fi dezvoltate în cartea cu pricina. Nu ar fi prima carte de dezvoltare personală sau nutriție pe care Andreea o analizează, ea fiind de altfel o promotoare a unui stil de viață sănătos.

 

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că Raicu ține cursuri de mindfulness, facilitează meditații și vorbește despre feminitate, despre dragostea pentru propria persoană, dar și despre recunoștință. De-a lungul timpului a publicat mai multe cărți și agende motivaționale.