Victor Slav trăiește o poveste de dragoste alături de Raluca Silea. Relația pe care o are nu pare să în oprească pe prezentatorul Kanal D să își trăiască viața ca și cum ar fi un burlac veritabil. De curând, aflat într-un club, ex-ul Biancăi Drăgușanu a fost surprins în prezența unei frumoase tinere din Pitești. Cătălin Cazacu de la show-ul „Vulturii de noapte” a fost cu el.

Victor Slav a trecut peste despărțirea de Bianca Drăgușanu și, ulterior, a început o relație cu Raluca Silea, cunoscută în lumea mondenă drept „Bombardiera”, renume pe care l-a câștigat în perioada când a lucrat în Bamboo. În primă fază, cei doi nu s-au afișat în public, dar, în februarie, prezentatorul TV și tânăra și-au oficializat relația.

Victor Slav nu a ezitat să o prezinte familiei pe femeia în brațele căreia a putut s-o uite pe Bianca Drăgușanu. Cei doi au început să apară în public din ce în ce mai des. Chiar dacă, oficial, se iubește cu Raluca, prezentatorul Kanald D are ochi și pentru alte fete frumoase. 

Potrivit Cancan, Slav s-a distrat la maximum într-un club de noapte din Pitești, în compania unei frumoase tinere, pe nume Adina Maria. Tânăra nu s-a despărțit nicio secundă de prezentatorul TV. Ba mai mult, la un moment dat, Adina l-a și sărutat pe Victor Slav, în timp ce îl ținea de gât. Sărutul a fost pe obraz. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a părut deranjat de faptul că era filmat în acele ipostaze tandre.

Lângă Victor Slav și Adina Maria s-a aflat, mai tot timpul, Cătălin Cazacu. Este vorba despre colegul de platou al fostului soț al Biancăi Drăgușanu la Kanal D. 

Victor Slav, în compania lui Cătălin Cazacu, s-a distrat de minune cu noua sa cucerire, Adina Maria. Au existat între ei îmbrățișări, săruturi, dansuri și tot felul de gesturi tandre.

 

Te-ar putea interesa și: