"Domnul Băsescu trăieşte în lumea lui. Noi trebuie trebuie să ne facem datoria şi să-i apărăm pe români de ei. Practic, Băsescu e demis deja", a spus Victor Ponta, care a exclus orice colaborare cu Traian Băsescu.
"Nu ai de discutat cu un om pe care românii l-au respins (…) Este extrem de incoerent, n-ai ce discuta cu el", a declarat Victor Ponta.
"Lucrul e foarte clar. Băsescu nu mai reprezintă pe nimeni. Nu cred că o luăm de la capăt. Băsescu nu mai are niciun fel de legitimitate şi va sta la Cotroceni în maşini, vile cu câţiva profitori. Atât. Încearcă să se agaţe de putere. Eu sunt foarte mulţumit de cifre. 8 milioane de voturi la demitere, în condiţiile în care maghiarii au boicotat total. De la 4 milioane de voturi la locale, la 8 milioane în iulie e o diferenţă uriaşă. Rezultatul extraordinar!", a mai spus Ponta.
Întrebat despre demisia promisă a lui Crin Antonescu în cazul în care Băsescu se întoarce la Cotroceni, Victor Ponta a răspuns: "Cum, când am câştigat cu 85% la 15%, ce faci? În ce ţară trăim? Cine pierde se duce la Cotroceni, cine câştigă pleacă? Nici vorbă de aşa ceva. Nu ştiu dacă se validează sau nu, dar când câştigi cu 85 la 15, loser-ul se duce la Cotroceni şi cştigătorul ce să facă, să plece acasă?"
Cât despre un nou referendum de demitere a preşedintelui Traian Băsescu nici nu poate fi vorba. "Nu organizăm un nou referendum. Nu mă întrebaţi pe mine ce face Parlamentul, dar nu cred că o mai luăm de la capăt", a mai spus Ponta.
CITIŢI ŞI:

  • Numărătoarea paralelă PDL privind prezenţa la vot: 31% la ora 19.00. Află estimarea BEC la ora 21.30 | VIDEO
  • Antena 3, marea intoxicare: CIFRA scoasă din burtă care să acopere FRAUDA la referendum. Ce ascunde marja de la BEC
  • Dăm 10.000 de euro! Stai cu ochii pe fraude
  • USL pregăteşte o mineriadă la Vila Dante în ziua referendumului. Vanghelie îşi activează combatanţii la "Ziua porţilor deschise". Serviciile secrete sunt în alertă
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Mircea Mihăieş: Referendumul nu e ceva obligatoriu
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Ion Cristoiu: “Premierul a îndemnat, în chip iresponsabil, la fraudarea referendumului în favoarea USL”