Evenimentul Zilei > Politica > Ponta se ALIAZĂ cu OMUL LUI FELIX împotriva lui Antonescu: Constantin a spus adevărul despre pactul de coabitare!
Ponta se ALIAZĂ cu OMUL LUI FELIX împotriva lui Antonescu: Constantin a spus adevărul despre pactul de coabitare!

Ponta se ALIAZĂ cu OMUL LUI FELIX împotriva lui Antonescu: Constantin a spus adevărul despre pactul de coabitare!

Într-o declaraţie pentru site-ul stiripesurse.ro, premierul Victor Ponta îl susţine pe preşedintele PC, Daniel Constantin, care a susţinut că Crin Antonescu ştia despre pactul de coabitare şi chiar a făcut corecturi pe textul acestui document.

"La nivel uman înțeleg supărarea lui Daniel Constantin care peste noapte a devenit ținta numărul 1 și pentru Crin și pentru presa băsistă, ceea ce este nedrept. Strict politic însă era mult mai bine dacă nu relata public acele momente din trecutul USL petrecute totuși în spatele ușilor închise!
El a spus bineînțeles adevărul, dar sper ca acest adevăr spus într-un moment tensionat să nu cauzeze răni personale și politice greu de vindecat! Și mai ales să nu adâncească lipsa de încredere între liderii USL! E mai bine pentru toți să lăsăm aceste lucruri pentru analiști și noi să ne concentrăm la ce avem de făcut în mod real!”, a declarat premierul Victor Ponta pentru stiripesurse.ro.
Acum câteva zile, preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că l-a surprins pe liderul liberal Crin Antonescu lucrând pe textul acordului de coabitare dintre Ponta şi Băsescu.
"M-a sunat domnul Ponta și mi-a spus că trebuie să ne vedem în biroul domnului Antonescu, pentru o discuție extrem de importantă. Am mers în birou la domnul Antonescu, când m-am apropiat de domnia sa, el era cu pixul în mână și modifica pactul de coabitare. A întors imediat foaia, iar eu, din bun simț, am stat câteva minute și am plecat. Episodul poate fi confirmat și de domnul Ponta", a relatat Daniel Constantin, pe 13 februarie. 
CITIȚI ȘI:

  • Daniel Constantin: Am fost FORŢAŢI să ieşim din ACD, pentru că nu a existat RESPECTUL cuvenit
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: