Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI ce răspuns a dat consilierul lui Crin Antonescu unui jurnalist la o întrebare incomodă
VEZI ce răspuns a dat consilierul lui Crin Antonescu unui jurnalist la o întrebare incomodă

VEZI ce răspuns a dat consilierul lui Crin Antonescu unui jurnalist la o întrebare incomodă

De la suspendarea lui Traian Băsescu în Parlament pe 6 iulie, Crin Antonescu a afirmat, în repetate rânduri, că se va retrage din viaţa politică dacă preşedintele suspendat se va întoarce la Cotroceni. Întrebat azi, de jurnalista Sorina Matei dacă Crin Antonescu va demisiona, consilierul preşedintelui interimar a dat un răspuns halucinant.

"Ia mai du-te şi tu în mă-ta dacă ai curiozităţi din astea.. Uită numărul meu de telefon", a mărturisit, pe blog, Sorina Matei că i-a răspuns, Dan Mihalache, consilierul lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului. 
Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat rezultatele la referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu, după numărarea voturilor din 99,97% secţii de votare, prezenţa înregistrată, ieri, la urne fiind de 46,13%.

CITIŢI ŞI:
  • Andrei Chiliman îi cere socoteală lui Daniel Chiţoiu privind semnarea protocolului cu CNSC. Atac voalat la Crin Antonescu
  • Preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, spune că a semnat "un calendar"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: