Vestea proastă despre Dănuț Lupu a venit acum. Medicii pot rămâne fără opțiuni de tratament

Vestea proastă despre Dănuț Lupu a venit acum. Medicii pot rămâne fără opțiuni de tratament

Starea de sănătate a fostului jucător de fotbal al lui Dinamo, Dănuț Lupu, bolnav de COVID – 19, stârnește îngrijorare în rândul familiei și a apropiaților.

Fostul atacant al lui Dinamo a fost internat la Spitalul Colentina, fiind diagnosticat cu COVID – 19, iar în acest moment este intubat la secția ATI.  Situația medicală a fostului fotbalist nu este tocmai bună, dat fiind problemele cu plămânii pe care fostul fotbalist le-a avut în urmă cu aproximativ patru ani.

Informația despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu a fost confirmată de fostul său coleg, Florin Prunea, care și-a exprimat speranța că bolnavul va reuși să depășească această situație dificilă.

„Am vorbit cu un prieten apropiat care ține legătura cu familia lui. Toată lumea este îngrijorată, am înțeles că nu prea este bine, dar mă bazez pe puterea lui. Chiar dacă a avut probleme, ele sunt de domeniul trecutului. Plămânii lui erau în regulă. Dănuț este puternic, cu siguranță va trece și îl așteptăm din nou la jocurile noastre, că ne mai întâlnim și noi, mai facem câte o miuță când avem timp", a declarat Florin Prunea, conform b1.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vechile probleme medicale își spun cuvântul

Fostul jucător al lui Dinamo a trecut prin momente dificile, din perspectiva sănătății, în urmă cu aproximativ patru ani când a făcut o infecție la plămâni foarte puternică. La momentul acela, Dănuț Lupu a fost internat pentru îngrijiri medicale vreme de trei săptămâni și, cu toate că și-a revenit, capacitatea plămânilor săi a scăzut considerabil.

trebuie spus că în tinerețe, Dănuț Lupu era cunoscut ca un fumător înveterat, el consumând și câte două pachete de țigări pe zi. Dănuț Lupu a jucat fotbal până în anul 2001, când a decis să pună ghetele în cui, iar de-a lungul timpului a evoluat pentru echipe precum Dinamo București, Panathinaikos, Korinthos, Creta, Rapid București, Brescia și Tzafririm Holon.

Jucător foarte tehnic, fostul mijlocaș a fost considerat unul dintre cei mai talentați jucători din istoria fotbalului românesc. Datorită evoluțiilor sale, el a fost convocat de 14 ori la echipa națională de fotbal a României.