Evenimentul Zilei > Monden > Vestea momentului! Principele Nicolae, în culmea fericirii. Ce va spune Casa Regală
Vestea momentului! Principele Nicolae, în culmea fericirii. Ce va spune Casa Regală

Vestea momentului! Principele Nicolae, în culmea fericirii. Ce va spune Casa Regală

Principele Nicolae vine cu vestea momentului. Acesta le mulţumeşte tuturor cu recunostinţă pentru sprijinul acordat.
Principele Nicolae a anunțat prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram faptul că a devenit tată pentru prima dată. Fiica sa, Maria-Alexandra a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05.
Soția principelui, Alina-Maria, a născut la Spitalul Polizu din Capitală pe 7 noiembrie. Atât aceasta, cât și copilul sunt perfect sănătoase.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a declarat Nicolae al României.

Fotografia a fost postată alături de un mesaj pentru bunicul său Regele Mihai: ”Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!”.

La începutul verii, Principele Nicolae a anunțat că soția sa este însărcinată și urmează să îi dăruiască un copil. Acesta este primul copil al cuplului Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, în vârstă de 35 de ani a anunțat recent că urmează să devină tată. Soția acestuia, Alina-Maria în vârstă de 32 de ani este însărcinată și ar urma să nască în luna noiembrie.

Principele Nicolae a declarat: „Va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale“

Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, se arăta într-un comunicat.

Trebuie să amintim și faptul că nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder pe data de 30 septembrie a anului 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.