Evenimentul ZileiSportVeste teribilă primită de Ianis Hagi. Internaționalul român a fost operat și va lipsi mult timp de pe teren

Veste teribilă primită de Ianis Hagi. Internaționalul român a fost operat și va lipsi mult timp de pe teren

Veste teribilă primită de Ianis Hagi. Internaționalul român a fost operat și va lipsi mult timp de pe teren
Din cauza unei accidentări suferite săptămâna trecută, Ianis Hagi a fost operat și va lipsi cel puțin până la vară de pe teren. Care este starea fizică a românului.

Mari probleme pentru mijlocașul român al lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, în vârstă de 23 de ani. Fotbalistul a fost operat după ce s-a accidentat, vineri, în meciul lui Rangers cu Stirling din 16-imile Cupei Scoției, scor 4-0.

Accidentare foarte gravă pentru internaționalul român Ianis Hagi, care a fost operat la genunchi

Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști și cu conexiuni la Rangers, declarase pentru Football Insider că primele rezultate sunt favorabile fotbalistului, dar Hagi va fi supus unor investigații suplimentare. Ianis Hagi s-a accidentat la genunchi în minutul 14 al confruntării K.O.

„Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc. (…) Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, afirmase medicul campioanei Scoției, despre internaționalul român.

Accidentarea a fost mai serioasă decât se credea inițial, iar Hagi junior a și fost supus unei intervenții chirurgicale. Sunt șanse foarte mici ca Ianis Hagi să mai evolueze în acest sezon. El este nevoit să stea departe de gazon cel puțin până la vară. Ianis a suferit o ruptură de ligamente, după cum anunță sport.ro.

Ce meciuri va rata mijlocașul echipei naționale în Liga Națiunilor

În acest sezon, Hagi Jr. a bifat deja 27 de prezențe în tricoul lui Rangers, în toate competițiile, reușind să marcheze de patru ori și să dea patru pase decisive.

Este foarte posibil ca el să piardă meciurile pe care echipa națională le va susține în Liga Națiunilor. Este vorba despre confruntările cu cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie).

 

 

 


Accesează: