Evenimentul Zilei > Monden > Vecinii lui Mihai Bendeac sunt într-o situație disperată și nu au soluții. Actorul i-a luat peste picior
Vecinii lui Mihai Bendeac sunt într-o situație disperată și nu au soluții. Actorul i-a luat peste picior

Vecinii lui Mihai Bendeac sunt într-o situație disperată și nu au soluții. Actorul i-a luat peste picior

Bendeac a povestit pe rețelele de socializare cu ce probleme se mai confruntă vecinii săi cu care împarte imobilul.

Mihai Bendeac locuiește la bloc și se confruntă cu probleme obișnuite de care se lovesc majoritatea oamenilor. Recent, actorul a făcut publică „o șicanare” pe care a avut-o cu câțiva vecini. Unul dintre ei a lăsat un anunț la avizier și a anunțat că nu vrea să-și mai achite întreținerea, omul era supărat pentru că în bloc există gândaci și problema neplăcută nu a fost rezolvată de asociația proprietarilor.

„În atenția Asociației de proprietari. Eu, proprietarul apartamentului numărul 41, vă aduc la cunoștință că refuz plata întreținerii până nu se va rezolva problema gândacilor din bloc. Vă mulțumesc ”, a scris vecinul lui Bendeac, după cum notează siteul retetesivedete.ro.

Actorul nu a fost vizitat încă de neplăcutele insecte

Bendeac nu a trecut pasiv pe lângă acest mesaj și a răspuns cu un mic text pe care l-a scris de mână. El a anunțat că nu s-a confruntat cu problema gândacilor, dar este dispus să împrumute câțiva de la cei care au. „La mine încă nu sunt. Îmi poate împrumuta cineva 2 – 3? Mulțumesc”, a scris Bendeac, după cum a mărturisit pe rețelele de socializare.

A revenit cu un răspuns la alt mesaj postat de un vecin

Un alt vecin a reclamat și el problema „musarifilor nedoriți”, de care nu poate să scape de mai multă vreme. „Corect semnalat! Florile, liftul, ghenele de gunoi ale blocului și, implicit, apartamentul personal, sunt invadate de gândaci de câteva luni”, a precizat locatarul aceluiași bloc în care locuiește Bendeac. Juratul de la emisiunea iUmor, difuzată de Antena 1, a continuat cu un alt mesaj scris în glumă: „Pe cei din apartamentul personal (n.r. – gândacii) vă rog să îi treceți la întreținere!!!”


Bendeac a suferit trauma vieţii în clasa a VII-a! Nici mamei lui nu i-a spus vreodată

Mihai Bendeac a şocat iarăşi! Numai lui i se putea întâmpla o asemenea grozăvie