Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV este urmașa lui Ion Creangă

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV este urmașa lui Ion Creangă

S-a aflat că una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV este urmașa lui Ion Creangă. Aceasta apare în mai multe emisiuni și se bucură de un succes formidabil în mediul online.

Prezentatoarea TV Simona Țăranu este urmașa lui Ion Creangă. Ea s-a născut în Piatra Neamț și a absolvit Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, secția filologie, apoi a urmat, timp de 4 ani, cursurile Facultății de Regie, Film și Televiziune din București.

Din anul al treilea de facultate (2011), ea s-a orientat către televiziune și s-a angajat la Digi24. A prezentat știri generaliste timp de 2 ani, apoi a trecut la cele sportive. Chiar dacă nu a terminat facultea de jurnalism, ea a făcut cursuri pentru a ajunge prezentatoare. Actorul Mihai Baranga a învățat-o cum să se descurce în fața micilor ecrane.

De-a lungul timpului, urmașa lui Ion Ceangă a prezentat la Digi24 fotbaliști, tenismeni, boxeri, cantăreți, oameni de radio și televiziune. În prezent, ea are o mulțime de fani pe Instagram, prezintă diverse evenimente private (conferințe de HR, evenimente mondene, lansări de produse, evenimente sportive etc.) și moderează emisiunea de tip podcast „Scenă Deschisă”, pe Digi24.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea este urmașa lui Ion Creangă

Chiar dacă se bucură de un succes formidabil pe plan profesional, puțini știu că ea este stră stră nepoata vărului lui Ion Creangă. Tatăl Eleonorei Creangă (străbunica Simonei), era văr cu Ion Creangă. Eleonora Creangă mai avea o soră, Maria Creangă. Prezentatoare consideră că a moștenit de la rudele sale umorul și pasiunea pentru actorie și regie.

Simona Țăranu a prezentat, alături de Claudiu Dumitrache, și Gala Premiilor Radar de Media din 2022. Anul acesta, și RDM Summer Gala va fi prezentată de același cuplu de prezentatori, Simona devenind și membru al Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței (categoria tv și sport).

Moderatoarea este căsătorită cu Florin Pintilie. Ei au făcut cununia religioasă în 2016, la Constanța, potrivit radardemedia.ro.