Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la PSG
Tragedie la PSG

Tragedie la PSG

Un fan al echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain a fost atacat de mai mulţi suporteri ai aceluiaşi club şi a murit ieri, după ce a fost mai multe zile în comă.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a murit azi-noapte, în urma rănilor suferite într-o altercaţie petrecută înaintea partidei dintre Olympique Marseille şi PSG din 28 februarie. PSG a pierdut meciul cu scorul de 3-0.

"Supravieţuirea clubului PSG este în joc. S-a întâmplat ce-a fost mai rău. Pasiunea s-a transformat în ură criminală. Dragostea pentru tricoul echipei preferate a devenit ură îndreptată spre ceilalţi, ură pentru sport, ură pentru viaţă. Este victoria barbarismului şi înfrângerea sportului, fraternităţii şi a civilizaţiei. Toată lumea trebuie să fie îngrijorată. Cazul nu va fi soluţionat în scurt timp, însă vinovaţii vor fi găsiţi", a spus ministrul sportului din Franţa, Rama Yade.

PSG le-a interzis propriilor suporteri să mai însoţească echipa în deplasări, iar meciul din această săptămână cu Nice va fi jucat cu porţile închise, în urma unor incidente provocate de fanii echipei din Nisa în meciul cu AS Monaco din 30 ianuarie.

Patru persoane au fost arestate ieri în cazul morţii suporterului lui PSG.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: