Un român a făcut 56 de tatuaje unei tinere, fără voia acesteia

Un român a făcut 56 de tatuaje unei tinere, fără voia acesteia

O adolescentă din Belgia a depus o plângere la poliţie împotriva unui artist care face tatuaje. Kimberley Vlaminck declară că a plătit 55 de lire pentru a i se tatua trei stele. În schimb, a primit 56 de tatuaje, pe partea stângă a feţei.

În acest moment, tânăra este determinată să obţină o despăgubire de 10.000 de lire, relatează ediţia de astăzi a publicaţiei electronice Dailymail.co.uk.

Aceasta a precizat că românul nu i-a înţeles solicitarea, formulată în franceză şi engleză. Adolescenta a mai precizat că în timp ce i se făcea tatuajul a adormit, iar în momentul în care s-a trezit a văzut că i se tatuate aproape toată partea stângă a feţei. "Nici nu pot ieşi pe stradă, pentru că îmi este ruşine. Arăt îngrozitor!", a precizat Kimberley Vlaminck.

Artistul de origine română, Rouslan Toumaniantz, a negat orice acuzaţie. În opinia acestuia, fata i-a cerut 56 de stele, iar tatuajul final este ceea ce tânăra i-a solicitat. În plus, acesta a menţionat că adolescenta, dacă ar fi cerut numai trei stele, ar fi simţit în momentul în care i se tatuau celelalte 53 de steluţe pe faţă şi i-ar fi putut cere, în orice moment, să se oprească.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a precizat că tânăra a fost trează în timpul procedurii şi că s-a dus de câteva ori la oglindă, pentru a vedea cum arată. În opinia lui Toumaniantz, scandalul a început în momentul în care fata a ajuns acasă, iar părinţii şi prietenul acesteia nu au fost încântaţi de tatuaj.

Pentru a scăpa de cele 56 de stele, tânăra trebuie să treacă prin mai multe proceduri, a căror valoare depăşeşte 8.500 de lire, mai precizează ziariştii englezi.