Evenimentul Zilei > Monden > Un rapper care a avut probleme cu drogurile s-a supărat: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă”
Un rapper care a avut probleme cu drogurile s-a supărat: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă”

Un rapper care a avut probleme cu drogurile s-a supărat: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă”

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, își dă și el cu părerea despre utilitatea măștii de protecție.

Rapperul de la Paraziții, care în 2017 a recunoscut că a făcut trafic de droguri și a încheiat cu procurorii DIICOT Ploiești un acord de recunoaștere a vinovăției, fiind condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, spune că Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne, induce panica în populație. Mai mult, Cheloo spune că masca de protecție, pe care o numește „botnița lui Arafat”, îl insultă.

Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!

Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata. Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid păcut în continuare! P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.

Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”, a scris Chelo pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: