Evenimentul Zilei > Actualitate > Un medic român avertizează. Tratamentul care este doar un miraj în lupta cu coronavirusul. Nu vă lăsați păcăliți
Un medic român avertizează. Tratamentul care este doar un miraj în lupta cu coronavirusul. Nu vă lăsați păcăliți

Un medic român avertizează. Tratamentul care este doar un miraj în lupta cu coronavirusul. Nu vă lăsați păcăliți

Gabriel Tatu-Chițoiu, medic la Spitalul Floreasca, a avertizat că leacul miraculos numit Arbidol nu dă rezultate, iar cea mai sigură variantă, pentru protecție, rămâne vaccinarea.

Gabriel Tatu-Chițoiu, medic la Spitalul de Urgență Floreasca, a vorbit în cadrul unei postări publicate pe contul de Facebook despre mirajul care există legat de un tratament pentru coronavirus. Adică o alternativă la fel de eficientă ca și cea a vaccinatului. Doctorul a afirmat că nu există așa ceva. Și a dat exemplul Arbidolului.

Ce spune medicul Gabriel Tatu-Chițoiu despre mirajul alternativei la vaccinat

„AMAGIRE-NUMELE TĂU SE CHEAMĂ ARBIDOL
Amăgirea existenței unui tratament eficace în COVID-19 în locul vaccinării este întreținută pe diverse canale. Recent un deputat a venit în parlamentul României cu câteva mostre de Arbidol – antiviral originar din Rusia/China -, cumpărat de la Chișinău, folosit în gripă pentru a susține utilizarea lui pe scară largă în Romania. Arbidol este înghițit în acest moment de o grămadă de români în speranța de a nu face COVID în loc de a se vaccina. Despre eficiența/ineficiența lui și a altor virale am vorbit aici. Repet:

Antiviralele nu se iau ca prevenție. Ele se iau (cu rezultate minore daca nu chiar inexistente) in primele zile de boală cu speranta de a nu face o formă severă. Dar numai sub supraveghere medicală și costient fiind de faptul că:
Antiviralele sunt recunoscute pentru potențialul de a induce malformații congenitale la copiii care sunt procreati in timp ce viitorii lor părinți iau antivirale”, a spus medicul, în postarea respectivă. Gabriel Tatu-Chițoiu a continuat:

„În prezent Rusia se află în cel mai critic punct al pandemiei”

„In ciuda Arbidol-ului (care, după unele date, nici nu ar mai fi folosit in Rusia) numărul cazurilor COVID si al morților COVID au fost in continuă crestere in Rusia.

În prezent Rusia se află în cel mai critic punct al pandemiei ei fapt care poate fi vazut in graficele de mai jos,

…iar echipa de fotbal a lui Becali (mare promotor de Arbidol) este pusa la pamant de Covid, in frunte cu antrenorul ei. Banuiesc ca Becali ii va pune pe baieti sa alerge la meciurui imediat dupa ce testele PCR li se vor negativa…Nu va gasi de cuviinta sa le faca la toti RMN cardiac ca sa depisteze eventuala miocardita indusa de COVID la acestia…”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: