Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost ministru al Apărării îi cere lui Klaus Iohannis „să nu mai doarmă în papuci” și să convoace de urgență CSAT-ul
Un fost ministru al Apărării îi cere lui Klaus Iohannis „să nu mai doarmă în papuci” și să convoace de urgență CSAT-ul

Un fost ministru al Apărării îi cere lui Klaus Iohannis „să nu mai doarmă în papuci” și să convoace de urgență CSAT-ul

Mihai Fifor a postat un mesaj virulent pe contul de Facebook. Fostul ministru al Apărării acuză de nepăsare Coaliția de guvernare și îi cere președintelui să convoace CSAT.

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării din partea PSD, i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să convoace CSAT. Pentru a analiza situația extrem de delicată din Marea Neagră. Scandal provocat de deciziile Rusiei de-a bloca anumite segmente din această zonă. Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, Mihai Fifor a atras atenția că România trebuie să fie extrem de atentă la modul în care abordează această criză.

Lui Klaus Iohannis i se cere convocarea de urgență a CSAT

„Cer preşedintelui României convocarea CSAT pentru discuţii şi decizii legate de situaţia tensionată din zona Marii Negre. România trebuie să fie foarte atentă cum abordează situaţia din bazinul Marii Negre, din punct de vedere diplomatic şi nu numai. Suntem doar la o aruncătură de bat de butoiul cu pulbere ar regiunii. Marii lideri ai lumii se arată îngrijoraţi de ce se întâmplă acolo şi analizează deja paşii următori”.”, a scris Mihai Fifor pe rețeaua de socializare.

„Când ne-a lovit pandemia, erau preocupaţi de alegeri anticipate. Acum, fac şedinţe de terapie în grup, pentru că nu sunt în stare să îşi împartă ciolanul. Ignoră cu brio atât situaţia din ţară, cât şi problemele din vecini. Cred că este foarte important să monitorizăm cu atenţie situaţia, în contextul creşterii tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina.

„Coaliţia Pierzătorilor se joacă de-a guvernarea şi se ceartă pe împărţirea funcţiilor”

Spaţiul aerian din nordul Marii Negre a fost închis, din ordinul lui Vladimir Puţîn.. nu mai zboară nimic în zona pentru că Rusia face manevre militare fără precedent. Peste 100 de mii de soldaţi ruşi au fost desfăşuraţi la graniţa cu Ucraina. Preşedintele SUA caracterizează situaţia drept una tensioanata. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeaşi părere. În tot acest timp, Coaliţia Pierzătorilor se joacă de-a guvernarea şi se ceartă pe împărţirea funcţiilor. Iar preşedintele nostru doarme în papuci”, a mai transmis fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor.