Evenimentul Zilei > Social > Un cunoscut om de afaceri din Baia Mare a murit brusc. Deces învăluit în mister
Un cunoscut om de afaceri din Baia Mare a murit brusc. Deces învăluit în mister

Un cunoscut om de afaceri din Baia Mare a murit brusc. Deces învăluit în mister

La vârsta de 61 de ani, a murit omul de afaceri Mircea Gheorghe Rotar, iar familia și medicii nu au oferit amănunte despre cauzele care au provocat decesul.

Un cunoscut om de afaceri din Baia Mare, Mircea Gheorghe Rotar, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. El va fi înmormântat, joi, 21 octombrie. Nici medicii, nici familia celui dispărut nu au dat detalii despre cauzele morții, dar din câte se pare, Rotar nu se confrunta cu mari probleme de sănătate.

Mesajul pe care l-a transmis familia după decesul omului de afaceri

„Tată și soț model a plecat dintre noi prea devreme lăsând în urmă un gol și o durere imensă. Înmormântarea va avea loc la Capela din comuna Farcasa, joi, 21 octombrie, de la ora 13”, a fost mesajul pe care l-a transmis familia fostului om de afaceri.

În luna septembrie, un om de afaceri din Buzău. Ion Turturică (63 de ani) a decedat din cauza complicațiilor apărute după ce s-a infectat cu coronavirus. El a fost transportat în regim de urgență la Spitalul „Matei Balș” din București, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

„Preotul și stâlpul familiei noastre, eroul, soțul, tatăl, bunicul, fiul, și prietenul dumneavoastră, Ionel Turturică, se odihnește. (…) Dumnezeu, în bunătatea Sa, a decis să îl cheme astăzi la odihnă, până când Domnul Iisus Cristos va reveni pe norii cerului. Până atunci însă… plângem! De durere… de dor…”, era anunțul pe care îl transmitea pe Facebook familia omului de afaceri din Buzău.

Un om de afaceri cunoscut pe plan local, în Pitești, a murit la 46 de ani din cauza coronavirusului

În urmă cu o săptămână, un cunoscut afacerist din orașul Pitești a murit din cauza coronavirusului. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a petrecut mai multe zile internat în secția de Terapie Intensivă. Din păcate, corpul a cedat în fața bolii.

După ce a stat mai multe zile internat în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Pitești, bărbatul a decedat din cauza bolii. Nu avea comorbidități și nici nu era vaccinat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: