Oana Lis, una dintre cele mai sincere, asumate și amuzante personaje din showbizul nostru a făcut o „magie” de Halloween și a pregătit gogoși delicioase, în platoul emisiunii „Agenția VIP”, scrie Spynews.

Oana Lis a fost invitată astăzi în platoul emisiunii „Agenția VIP”, acolo unde a gătit cu drag și spor gogoși pentru Cristi Brancu, Majda, dar și pentru Viorel Lis. Desigur, nu au lipsit poveștile amuzante spuse de aceasta, iar blondina a „scăpat porumbelul” și a spus și care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte.

„Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc. Între mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorință, să mă vadă pe mine gătind. El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel.

Când pleca bunica mea la târg, îmi lăsa treabă de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemam la mine, băieții îmi puneau porumbii în pătul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor” a spus Oana Lis, la „Agenția VIP”.

Te-ar putea interesa și: