Eşecul i-a fost fatal tehnicianului Ionuţ Badea, care a fost dat afară de patronul Florian Walter.
Walter l-ar fi vrut pe Rednic

Antrenorul ardelenilor nu s-a mai prezentat la conferinţa de presă şi a spus, în treacăt, că nu are de ce să plece de la "U".
"Nu sunt motive să plec, Universitatea traversează momente grele, echipa este într-o reconstrucţie continuă şi ar trebui analizate şi aspectele pozitive şi cele negative", a afirmat Badea, sâmbătă seara.
Tehnicianul a fost imediat contrazis de patronul Florian Walter, care a confirmat că l-a dat afară pe antrenor: "Da, am decis să-l demitem pe Ionuţ Badea. Cred că a ajuns într-un punct în care nu mai putea schimba jocul", a menţionat Florian Walter.
Clujeanul ar fi vrut să-l aducă la echipă pe Mircea Rednic, antrenor liber de contract după ce a fost dat afară de azerii de la Khazar Lankaran. Patronul s-a lovit însă de opoziţia "greilor" Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea, care au lucrat cu cel poreclit "Strâmbul" la Dinamo.
"Nu vin la niciun Cluj!"
Cei doi au rămas certaţi cu "Puriul" după un meci câştigat de "câini", pe teren propriu, cu CFR Cluj (scor 1-0). După acel joc, Rednic şi-ar fi oprit o sumă importantă de bani, venită ca premiu din partea stelistului Gigi Becali, cel care era direct interesat ca Dinamo să o bată pe CFR.

Rednic a negat ieri că ar negocia cu cei de la Universitatea.

"Eu mă întorc în Azerbaidjan, ca să îmi reziliez contractul. Nu vin la niciun Cluj!", ne-a spus "Puriul". În aceste condiţii, favorit pentru a-i prelua pe "studenţi" este Ioan Ovidiu Sabău. "Moţul" este liber de contract după ce a fost silit să plece de la formaţia FCM Târgu-Mureş.
"Badea e un antrenor în care am crezut mult.”
FLORIAN WALTER, patronul echipei "U" Cluj