Evenimentul Zilei > Politica > Tudorel Toader, replică acidă după atacul lui Vlad Voiculescu. Fostul ministrul al Sănătății, făcut K.O.
Tudorel Toader, replică acidă după atacul lui Vlad Voiculescu. Fostul ministrul al Sănătății, făcut K.O.

Tudorel Toader, replică acidă după atacul lui Vlad Voiculescu. Fostul ministrul al Sănătății, făcut K.O.

Tudorel Toader i-a replicat lui Vlad Voiculescu, după ce fostul ministru al Sănătății a făcut o trimitere la cel care a condus Justiția din România.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, a intrat și el în scandalul provocat după demiterea lui Vlad Voiculescu. Fostul ministru al Sănătății a făcut o referire la premierul Florin Cîțu, cel care și-a permis să-i facă lui o evaluare. Și a făcut referire la Tudorel Toader, cel care evaluase activitatea Laurei Codruța Kovesi, înainte ca procurorul șef să fie demis de la Direcția Națională Anticorupție (DNA) în anul 2018. Cu girul președintelui Klaus Iohannis. Așadar, Voiculescu a spus că subiect și predicat că șeful Executivului și-a bătut joc de el.

Reacția lui Tudorel Toader după atacul lui Vlad Voiculescu: „Oare ce era de evaluat?”

„Am lăsat lucrurile astea să treacă pentru că m-am gândit că într-un guvern de coaliție există totuși limite. În final ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe, pe care și-a permis să o evalueze exact ca Tudorel Toader acum câțiva ani”, a spus, vineri, Vlad Voiculescu.

Tudorel Toader a reacționat și a avut o replică acidă, postată pe contul de Facebook. Fostul ministru a explicat că Vlad Voiculescu nici nu putea să fie evaluat. Pentru că nu are studii și își delegase atribuțiile pe care le avea la Ministerul Sănătății.

„Oare ce era de evaluat la Vlad Voiculescu, ministrul fără diplomă, după ce și-a delegat toate atribuțiile?”, s-a întrebat fostul ministru al Justiției.

„Nu e nimic nou, nimic dramatic. Dar ordinul nu a fost abrogat, lucru care nu este de laudă”

„Pretextul demiterii din cauza publicării acelui ordin este fals. Ordinul stabilește pe baza unor date reale și relevante niște recomandări, care, de altfel, nu am văzut să fie combătute de nimeni. Nu e nimic nou, nimic dramatic. Dar ordinul nu a fost abrogat, lucru care nu este de laudă. Dacă urmăriți interesul public, ar trebui să mergeți pe fond, pe ce este bine pentru oameni.”, a mai spus Vlad Voiculescu, în conferința de vineri.