Evenimentul Zilei > International > Trump UIMEȘTE LUMEA! Ce i-a făcut lui Putin?
Trump UIMEȘTE LUMEA! Ce i-a făcut lui Putin?

Trump UIMEȘTE LUMEA! Ce i-a făcut lui Putin?

Președintele rus a ridicat degetul mare în semn de apreciere în fața lui Donald Trump. De altfel, un alt detaliu a ieșit în evidență de la același moment: președintele american a fost singurul dintre marii lideri care a zâmbit la apariția președintelui Rusiei.

Vladimir Putin a ajuns cu întârziere la reuniunea liderilor politici de la Paris, la celebrarea Centenarului Armistiţiului care a pus capăt Primului Război Mondial. Un gest al acestuia a ieșit din comun: președintele rus a ridicat degetul mare în semn de apreciere în fața lui Donald Trump. De altfel, un alt detaliu a ieșit în evidență de la același moment: președintele american a fost singurul dintre marii lideri care a zâmbit la apariția președintelui Rusiei.

 

 

Vladimir Putin l-a salutat întâi pe Emmanuel Macron, apoi pe soția lui, Brigitte. A urmat Angela Merkel, care își va încheia ultimul mandat de cancelar al Germaniei, și, după un salut scurt, liderul de la Kremlin a făcut un gest de apreciere față de Donald Trump, în fața căruia a făcut un gest de „thumbs up”.

 

Înainte de acest moment, fotografii au surprins un alt moment interesant: atunci când Vladimir Putin se apropia de liderii lumii, singurul care a zâmbit dintre cei enumerați mai sus a fost Donald Trump.

 

 

 

Peste 70 de lideri politici din întreaga lume, între care şi Klaus Iohannis, au fost prezenţi, duminică, la Paris, la celebrarea Centenarului Armistiţiului care a pus capăt Primului Război Mondial. Înainte de startul ceremoniei, ei au păşit împreună către Arcul de Triumf, cu excepţia lui Donald Trump şi a lui Vladimir Putin, care au venit separat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: