Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu: „Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om pasionat de interviuri”
Traian Băsescu: „Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om pasionat de interviuri”

Traian Băsescu: „Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om pasionat de interviuri”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi seara, în cadrul unui interviu la RTV că este neplăcut impresionat de transformareei Laura Codruţa Kovesi, într-un om care este "pasionat de interviuri".

Acesta a mai precizat că atunci când Daniel Morar era la conducerea la DNA "rolul SRI era minimal". În acelaşi timp, el a susţinut că Laura Codruţa Kovesi a adoptat un discurs "populist".

"Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om care stă toată ziua cu declaraţiile, este pasionată de interviuri, ceea ce Morar făcea foarte rar, era atent, ieşea foarte rar în public", a comentat Traian Băsescu.


Citeşte cele mai importante declaraţii ale fostului preşedinte: Traian Băsescu la RTV, despre decizia CCR privind interceptările: "Nu costă mai nimic soluţia corectă. Acum toţi vor putere. Mă tem că vor să se asculte unii pe alţii"El a mai spus că, deşi rata de recuperare a prejudiciilor din dosarele penale este de doar 10% în România, actualul şef al DNA vorbeşte ca un om politic despre rezultate obţinute.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: