Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în ziua de Dragobete. Și-a înfipt cuțitul în piept din dragoste
Tragedie în ziua de Dragobete. Și-a înfipt cuțitul în piept din dragoste

Tragedie în ziua de Dragobete. Și-a înfipt cuțitul în piept din dragoste

O cumplită tragedie s-a petrecut în ziua de Dragobete la Galați. Un bărbat și-a înfipt cuțitul în piept în fața ușii pe care fosta soție refuza să o deschidă

Tragedie în ziua de Dragobete, într-o familie din Galați. Un bărbat s-a sinucis în fața locuinței în care fosta soție locuia împreună cu cei doi copii. Bărbatul, care primise un ordin de restricție, și-a înfipt un cuțit în piept în fața ușii. El a reacționat astfel din cauză că fosta soție a refuzat să-i deschidă și să-l primească în casă, după cum relatează Antena 3.

Cei doi soți erau separați de mai multă vreme. Bărbatul a primit chiar și un ordin de restricție care îi interzicea să se apropie de familie. Ordinul de restricție a fost emis de autorități tocmai pentru că bărbatul era violent cu soția și cu cei doi copii. Restricția expira miercuri, în ziua de Dragobete, motiv pentru care a dorit să-și viziteze familia.

El a venit să-și viziteze familia, însă soția nu a vrut să-i permită accesul în casă și a refuzat să-i deschidă ușa. Cu atât mai mult cu cât a observat, pe vizor, că fostul soț avea un cuțit de mari dimenisiuni, în mână. Cunoscându-l din trecut, speriată de ce s-ar putea întâmpla, ea a refuzat să deschidă ușa, în ciuda insistențelor.

Tragedie în ziua de Dragobete

Drept urmare, individul a început să lovească cu pumnii în ușa apartamentului cerând să i se deschidă. În caz contrar, a amenințat că se omoară chiar acolo, în prag. Iar în cele din urmă, chiar a făcut-o, înfingându-și cuțitul în piept.

Poliția a intervenit de urgență, după ce unul dintre copii au sunat la numărul de urgență 112. Micuțul a sesizat operatorul că tatăl face scandal pe scara blocului. Jandarmii care au ajuns să calmeze spiritele, l-au găsit pe bărbat căzut în fața ușii, înjunghiat. Ei au chemat o ambulanță și au început manevrele pentru a-l readuce la viață.

Manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, însă echipajele de paramedici de pe ambulanță nu au reușit să-l readucă la viață. În cele din urmă, în acest caz, a fost declarat decesul bărbatului.

Cazul a fost preluat de poliție care urmează să clarifice circumstanțele în care s-a produs tragedia.