Evenimentul Zilei > Social > Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare. FOTO
Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare. FOTO

Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare. FOTO

Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare. Imaginea cu cei doi soţi, care sunt împreună de 51 de ani, este impresionantă.
Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare. Imaginea cu cei doi soţi, care sunt căsătoriţi de 51 de ani, este impresionantă. Cei doi soți s-au vaccinat miercuri, de Dragobete, împreună, la centrul de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Moment inedit de Dragobete! Soț și soție, îndrăgostiți de 51 de ani, împreună şi la vaccinare

Vă redăm integral mesajul  impresionant de pe site-ul ROVaccinare: 
„Iubirea învinge timpul!
Vaccinul învinge boala!
Astăzi, este despre ei, despre dragoste, dar și despre încredere.
Este despre soții Popescu, despre povestea lor de dragoste, care durează atât de frumos… de 51 de ani. Au decis să se vaccineze, la fel cum au trăit mare parte din viața lor: Împreună!
Au venit la braț, dis-de-dimineață, să facă doza a doua de vaccin, la Spitalul Universitar de Urgență București.
El: cu privirea fermă, dar caldă, de bunic drag: „Vaccinați-vă, să fiți bine!”
Ea: cu ochi zâmbitori, conducându-și mândră soțul spre cabinetul de vaccinare:
„M-am săturat să stau în casă! Singurul mod în care vom scăpa de necazul acesta este să ne vaccinăm. Și, iată-ne! Ne vaccinăm!”
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, interior şi text care spune „SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTĂ BICUDESTI 1 ROST E CEN INFORM SPITA”
Mesajul a fost postat miercuri pe Facebook de către reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).
Postarea a devenit virală, iar mulţi comentatori au dorit să trasnmită mesaje cuplului care de 51 de ani sunt împreună:
„La multi ani! Iubire eternă”, a scris un comentator. „Mulți Ani cu sănătate împreună!”.  „Sanatate si numai bine! Un motiv în plus de a ne respecta batrânii”. „Felicitări lor pentru decizia de a se vaccina și felicitări dumneavoastră pentru ceea ce faceți!”, a mai scris cineva la postarea de pe Facebook.
Astăzi, 24 februarie, în România se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Dragobete este considerat, în credința populară românească, fiul Babei Dochia. Este descris ca un flăcău chipeş, năvalnic, nestatornic și tare iubăreț. Din acest motiv, cei care se iubesc trebuie să se întâlnească astăzi şi să se sărute pentru a rămâne împrună tot anul sau toată viaţa…