Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Maramureș. A murit strivit de un buldoexacavator
Tragedie în Maramureș. A murit strivit de un buldoexacavator

Tragedie în Maramureș. A murit strivit de un buldoexacavator

La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD pentru a prelua pacientul și a-l transporta la spital.

Din păcate, în ciuda eforturile medicilor, viața unui muncitor care lucra pe un șantier, nu a mai putut fi salvată. Tragedia a avut loc în localitatea Agrieșel, județul Bistrița Năsăud. Potrivit martorilor, în timp ce lucra, bărbatul a fost prins sub un buldoexcavator, fiind strivit de greutatea imensă a utilajului.

„E vorba de niște maramureșeni, de la o firmă din Maramureș. Fac ceva lucrări acolo, chiar la limita dintre județe. Nici nu știu exact dacă sunt pe zona noastră sau la ei. Nu știu exact dacă făceau ceva la pădure sau ceva drum. Știu doar că nu sunt bistrițeni cei ce lucrează, și nici bărbatul prins sub buldoexcavator. Dar am înțeles că ar fi decedat bărbatul”, a declarat un oficial de la Târlișua.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la ISU Maramure, dar și elicopterul SMURD de la Jibou, județul Sălaj. „Polițiștii cercetează împrejurările în care un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Maramureș a decedat. Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, în jurul orei 10:30, un bărbat care manevra un buldozer a pierdut controlul acestuia, cel mai probabil din cauza terenului alunecos, ar fi încercat să sară, dar a fost prins sub utilaj.

În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat. A fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 64 de ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru- Rareș, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Foto:arhivă