Evenimentul Zilei > Politica > Trădare în masă la PSD! Dragnea a fost informat despre FORȚELE care RUP partidul. Alertă
Trădare în masă la PSD! Dragnea a fost informat despre FORȚELE care RUP partidul. Alertă

Trădare în masă la PSD! Dragnea a fost informat despre FORȚELE care RUP partidul. Alertă

Trădarea lui Dragnea vine din „interior”. Victor Ponta îi încurajează pe primari să nu mai susțină PSD, ci pe Corina Crețu.

Prezent la Iași, cu prilejul manifestărilor dedicate aniversării a 160 de ani de la Mica Unire, Victor Ponta îl provoacă pe primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, să evite să își susțină partidul la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European și să militeze pentru Corina Crețu, europarlamentar trecut recent de la social-democrați în tabăra fostului premier, scrie Newsteam.

Întrebat cum apreciază și ce așteptări are de la filiala constănțeană a PRO România, Victor Ponta a spus:

„Vedem pe 26 mai, dar să știți că eu sper un singur lucru: primarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța!”, a spus Victor Ponta

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta.