Evenimentul Zilei > Monden > Tom Cruise şi-a înjurat colaboratorii din cauza Covid-19. Cuvinte grele la filmări
Tom Cruise şi-a înjurat colaboratorii din cauza Covid-19. Cuvinte grele la filmări

Tom Cruise şi-a înjurat colaboratorii din cauza Covid-19. Cuvinte grele la filmări

Starul hollywoodian Tom Cruise a avut o ieşire nervoasă pe platourile de filmare ale producţiei „Misiune imposibilă 7” din cauza faptului că unii membri din staff nu au respectat regulile sanitare în contextul în care mai multe state au revenit la carantinele naţionale pe fondul creşterii cazurilor noi de infectare cu Covid-19.

Jurnaliştii tabloidului The Sun au aflat că legendarul actor de la Hollywood s-a implicat foarte mult pentru a impune reguli stricte de distanțare socială în timpul filmărilor care se desfăşoară în Marea Britanie. Astfel, în momentul în care a văzut că doi membri ai echipei sale de filmare stăteau la mai puţin de doi metri unul faţă de celălalt, megastarul în vârstă de 58 de ani avut o criză de nervi.

Într-o înregistrare audio care a intrat în posesia jurnaliştilor din Marea Britanie, Tom Cruise a fost surprins ameninţându-i pe cei din staff-ul de producţie: „Dacă văd că o faci din nou, ai dispărut. Și dacă cineva din această echipă o face, asta este – și tu și tu (n.r. – dispăreţi). Și tu! Nu mai faceți asta vreodată.”

Tom Cruise şi-a şocat colaboratorii cu ieşirea nervoasă

În echipa de filmare a studiourilor Warner Bros. din Leavesden lucrează 50 de persoane, care au rămas uluite după izbucnirea furioasă a marelui actor american care are o avere estimată la 470.000.000 dolari. Cel mai mult au avut de suferit cei doi membri din staff-ul angajat pentru ultima parte a francizei Misiune imposibilă, surprinşi aflau la mai puțin de un metru distanță unul de celălalt lângă un computer.

Sursa citată a notat că Tom Cruise a fost furios din cauza faptului că toate eforturile sale de a continua filmările în timpul pandemiei de coronavirus ar putea fi întrerupte de neglijenţa şi ignoranţa celor din staff. Pe acelaşi ton furios, actorul a mai spus: „S-au întors acolo la Hollywood făcând filme chiar acum, din cauza noastră. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociților.

Asta e! Fără scuze. Le puteți spune oamenilor care își pierd casele din cauză că industria noastră este închisă. Nu închidem acest film nenorocit. Se înțelege? Dacă o văd din nou, ai dispărut d——i!” Frustrarea actorului principal din franciza „Misiune imposibilă” poate fi înţeleasă mai ales în contextul în care filmările pentru „Misiune imposibilă 7” au fost oricum întârziate din cauza Covid-19, având în vedere că echipa a călătorit prin toată Europa.

În Italia, 12 membri din echipa de producţie au avut Covid-19

În octombrie, actorul din Top Gun şi Christopher McQuarrie (n.r. – 52 de ani, regizorul filmului „Misiune imposibilă 7”) au avut de gestionat o situaţie de criză după ce 12 persoane din echipa de producţie deplasată în Italia au fost testate pozitiv cu Covid-19. În acelaşi context, aproximativ 150 de figuranți au fost înştiinţaţi să nu mai vină pentru a filma scenele din Veneția.

La revenirea în Marea Britanie, în urmă cu două săptămâni, Cruise a încercat personal să se asigure că nu mai există întârzieri. El a fost fotografiat purtând o mască de protecţie pe platourile de filmare și s-a aflat că a devenit foarte atent cu privire la respectarea regulilor sanitare în staff-ul care lucrează pentru turnarea filmului „Misiunea imposibilă 7”.

Atât de implicat a devenit fostul soţ al actriţei Nicole Kidman încât a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru o navă de croazieră veche. Astfel, actorii și staff-ul au putut fi  izolaţi, iar filmările au continuat. „Face ture zilnice pentru a se asigura că totul este configurat în mod corespunzător şi că oamenii se comportă și lucrează cât de sigur se poate. El este foarte activ când vine vorba de siguranță”, a spus unul dintre cei implicaţi în producţia care va fi lansată în noiembrie 2021.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.