Au început filmările pentru „Misiune imposibilă” , iar una dintre locațiile în care trebuia să se filmeze a fost Italia. Actorul se afla de câteva zile acolo, când a început epidemia. Din cauza situației actuale, producătorii au decis întreruperea filmărilor imediat ce coronavirus a început să facă victime în Peninsulă.

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia”, a spus un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, conform presei internaţionale.

Tom Cruise se află în Veneția din data de 20 februarie, însă filmările s-au oprit destul de repede. Nicio persoană din echipă nu a contactat coronavirusul, însă decizia a fost luată ca o măsură de precauție. Toată echipa a fost lăsată să plece acasă până la reluarea producției, anunță cancan.ro

Filmările pentru noul film „Misiunea imposibilă” nu au fost singurele care au avut de suferit din cauza coronavirusului. A fost anulată și Săptămâna Modei de la Milano, celebrul Carnaval de la Veneția, iar șase meciuri de fotbal din Seria A vor fi jucate cu ușile închise.