Evenimentul Zilei > Actualitate > Titi Aur s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Pentru mine, verdictul a fost mai greu
Titi Aur s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Pentru mine, verdictul a fost mai greu

Titi Aur s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Pentru mine, verdictul a fost mai greu

Titi Aur a fost confirmat cu coronavirus, iar medicii din orașul natal, Bârlad, au decis că are nevoie să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere.

Titi Aur, fost pilot de raliuri, a fost depistat pozitiv cu coronavirus şi se află internat cu o formă medie de boală în Spitalul suport COVID-19 „Elena Beldiman’” din Bârlad, orașul în care s-a născut. Într-o postare publicată pe contul de Facebook, Titi Aur a vorbit despre simptomele pe care le are și despre personalul medical care îl îngrijește în această perioadă.

„Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate”

„Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep sa se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implica ei, „îngerii de la Bârlad”.

De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, dar sunt de o bunătate extraordinară.” A scris Titi Aur, care a mai precizat.

Simptomele pe care le-a avut Titi Aur după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii au decis să-l interneze

„Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepţional. (…) Felicit întreaga echipă de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”. A transmis fostul pilot de raliuri.

El a avut câteva simptome care l-au determinat să meargă la spital: senzaţie de oboseală, frisoane şi o uşoară tuse. El a efectuat testul, iar în urma rezultatului pozitiv, medicii au decis internarea.