Evenimentul Zilei > Politica > Theodor Paleologu, scuipat în față! Gestul a fost făcut chiar de un „om politic”
Theodor Paleologu, scuipat în față! Gestul a fost făcut chiar de un „om politic”

Theodor Paleologu, scuipat în față! Gestul a fost făcut chiar de un „om politic”

Theodor Paleologu a vorbit despre un videoclip viral în care o candidată transgender îi scuipă un vechi afiș de campanie.

Theodor Paleologu, a distribuit, joi, pe pagina sa de Facebook un videoclip șocant, dar și dezgustător.

În imagini apare Antonella Lerca, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2 care s-a filmat în timp ce scuipa un afiș mai vechi de campanie al candidatului PMP.

Theodor Paleologu a comentat ironic imaginile spunând că nu are niciun dubiu că Antonella Lera încarnează viitorul țării, dar că speră să nu se intersecteze pentru a-i da ocazia să-i acorde același tip de atenție ca în videoclip.

„Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS. Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.

Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos. Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.

Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Spre o Românie inclusivă

Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS.Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos.Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă.

Publicată de Theodor Paleologu pe Joi, 30 iulie 2020

Antonella Lerca, în vârstă de 30 de ani, activistă în domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie romă, care candidează pentru o funcție publică, la alegerile locale anunțate pentru a avea loc pe 27 septembrie. Lerca își dorește să obținuă un post în Consiliul Local al Sectorului 2. Totul despre inedita candidatură.

Antonella Lerca și-a lansat deja afișul de campanie, iar acum s-a apucat să strângă semnături pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2. Ea trebuie să găsească susținerea a cel puțin 1.000 de locuitori.