Evenimentul Zilei > Politica > Teodorovici îl ironizează pe Tăriceanu după ce a rupt coaliţia de guvernare. „De grabă schimb macazul și repede sar pârleazul”
Teodorovici îl ironizează pe Tăriceanu după ce a rupt coaliţia de guvernare. „De grabă schimb macazul și repede sar pârleazul”

Teodorovici îl ironizează pe Tăriceanu după ce a rupt coaliţia de guvernare. „De grabă schimb macazul și repede sar pârleazul”

După ce Tăriceanu a anunţat că ALDE iese din coaliţia de guvernare, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care afirmă că unii potiticieni s-au lăsat inspiraţi de o poveste a lui Ion Creangă, unde personajul principal este un om leneş.

„Da’ muieți-s posmagii? Pare că unii s-au lăsat inspirați de povestea lui Creangă cu omul cel leneș și o aduc în politica din zilele noastre prin personajul ALDE. Că de, cât muieți-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere….cât muieți-s în opoziție, de grabă schimb macazul și repede sar pârleazul. Iar acum, spre final de an electoral, ce să vezi? Mai toate partidele, cu mic cu mare, fug de putere și de guvernare ca dracul de tămâie și aleg bucuroase calea neprihănitei opoziții dătătoare de speranțe la voturi multe. Alde Iohannis, alde Barna, alde Ponta și alții, bucuroși de oaspeți?”, a scris Eigen Teodorovici pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: