Fosta vedetă de televiziune, Teo Trandafir, a fost implicată zilele trecute într-un incident nu tocmai plăcut în timpul cursurilor pe care aceasta le susţine la o şcoală de televiziune. Teo este acuzată de un număr restrâns de eleve ale acestor cursuri că foloseşte un limbaj prea colorat.
Elevele nemulţumite de discuţiile porcoase care s-ar fi purtat în timpul unui curs au părăsit sala de clasă. Teo se pare că încerca doar să le obişnuiască cu atmosfera tensionată dintr-o redacţie de radio sau televiziune, susţin cel de la Cancan.
Contactată ulterior de jurnalişti, Teo Trandafir nu a infirmat întâmplarea dar nici nu a confirmat-o. „Ideea e că atunci când auzi un cuvânt neortodox să nu dai ochii peste cap, să te faci că nu ai auzit. Ele nu trebuie să înjure, ci doar să accepte că în lumea asta se mai întâmplă ca oamenii să aibă reacţii necontrolate. Într-o redacţie viaţa nu este roz, este tensiune. Păi, ce să facă un producător căruia i-a picat un invitat în ultima clipă. Crezi că-ţi mai explică ţie drama folosind cuvinte frumoase. Aiurea. O să înjure ca la uşa cortului ca să se descarce. Tu trebuie să taci, să te acomodezi rapid şi să încerci să fii utilă. Sau măcar să nu încurci, să faci o criză de plâns că s-a vorbit porcos. E o atmosferă şi aşa stresantă, fără fiţele unui începător. Altfel, mimozele sunt excluse de redacţii. Asta e realitaeta, asta le-am spus. Dacă ei au înţeles altceva, ce să mai spun? Oricum, am obiceiul ca înainte de începerea cursurilor să întreb dacă sunt minori în clasă”, a declara Teo Trandafir pentru Cancan.
CITIŢI ŞI:

  • CRBL şi-a pus oltenii în cap. VEZI gestul jignitor pe care l-a făcut la adresa unui simbol important al Olteniei | FOTO
  • SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten
  • Cătălin Măruţă a fost înjurat din nou în propria emisiune | VIDEO
  • Un actor român a ajuns la spital după ce A FOST CĂLCAT PE PIEPT DE UN CAL