„Rapid a mai efectuat două transferuri, Felipe Teixeira şi Valentin Creţu. Teixeira şi-a reziliat contractul cu Metalurg Doneţk şi a semnat cu noi un contract pe o perioadă de doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va veni mâine în Bucureşti. Urmează să mai aducem un fundaş central”, a spus Dinu Gheorghe, preşedintele clubului de lângă Podul Grant, la Sport.ro.
Totodată, conducătorul rapidist a negat faptul că atacantul Daniel Niculae va ajunge sub comanda lui Răzvan Lucescu şi a vorbit şi despre situaţia mijlocaşului Costin Lazăr, care va deveni la sfârşitul acestei luni liber de contract: „Am vorbit cu Daniel Niculae, dar nu despre venirea lui la Rapid, pentru că asta nu se poate. El are la AS Monaco un salariu foarte mare pentru România şi nimeni nu poate să suporte nici măcar 50 la sută din contractul lui. Cât despre Lazăr, sper ca el să revină la sentimente mai bune şi să continue la Rapid”.
Pe lângă Teixeira şi Creţu, Rapid i-a mai achiziţionat în această vară pe jucătorii Cristian Oros, Iulian Apostol, Ciprian Deac, Dan Alexa şi Romeo Surdu.