Tânarul, în vârstă de 22 de ani, care şi-a ucis sora şi nepoţica de 5 luni într-un apartament din Iaşi, a fost găsit mort într-o pădure din judeţul Neamţ. Cadavrul prezenta o rană în dreptul inimii, cel mai probabil facută de cuţit. Criminaliştii au prelevat probe şi au dus cadavrul la morga pentru autopsie.

Reamintim ca George Guralic, "client" fidel al clinicii de psihiatrie de la Socola, s-a răzbunat crunt pe familia surorii sale. Jurnalista Maria Guraliuc îl internase în spital pentru a-l trata de schizofrenie.

Trupul aproape decapitat al Mariei Guraliuc a fost descoperit chiar de soţul ei, joi seara în jurul orei 21.00, când acesta s-a întors de la serviciu. Bărbatul s-a îngrozit când a intrat în casă. Apartamentul era plin de sânge, la fel şi trupul soţiei întins în mijlocul sufrageriei. În dormitor şi-a găsit micuţa de numai cinci luni fără suflare.
Bărbatul a sunat întâi un prieten, apoi a alertat Ambulanţa şi poliţiştii care l-au găsit plângând în faţa uşii de la intrare. Se presupune că a agresorul a bătut la usă şi, imediat după ce aceasta a fost deschisă, a sărit cu cuţitul la victimă şi a rănit-o. Femeia a încercat să fugă prin casă însă acesta a urmărit-o şi a lovit-o cu viteză în zona gâtului, în lateral, secţionându-i astfel jumătate de gât. A înjunghiat-o ulterior de mai multe ori, după care a intrat în camera copilului şi l-a înjunghiat mortal şi pe acesta. Apoi, tânarul s-a schimbat de hainele pline de sânge şi a părăsit apartamentul. În buzunar şi-a uitat buletinul. Poliţia l-a dat în urmărire naţională.