Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a fost euforic după ce Tribunalul București a decis că palmaresul Stelei, de până în anul 2003, revine clubului Armatei. Oficialul a declarat că Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul clubului „militar” trebuie să-și dea demisia, la fel ca toți cei care sunt vinovați pentru că Steaua n-a promovat din liga a IV-a în a III-a.

„Deși, la început, colonelul Bixi Mocanu părea că dă dovadă că e alături de mine în lupta cu FCSB, acesta și-a schimbat radical comportamentul și opinia față de mine, făcându-mi numai probleme și trimițând comisii de control. A formulat fel de fel de rapoarte împotriva mea, încercând să-mi ia din timpul prețios pe care-l dau pentru pregătirea dosarelor la instanțele de judecată. Aduceți-vă aminte că pe 29 ianuarie aveam procesul pentru prejudiciu și domnul colonel Mocanu a trimis comisiile de control după mine pentru nu știu ce declarații am dat eu. Doar să mă intimideze să nu ajung la proces! Eu aveam emoții și mă pregăteam pentru proces și colonelul Mocanu a numit oameni care să mă verifice. Trăiesc o viață murdară la Steaua!

Aștept demisia lui Bixi Mocanu pentru că n-a promovat echipa. Să plece acasă toți, de la Bixi Mocanu până la ultimul responsabil! Dacă eram lăsat în 2016 să înscriu echipa și să mă ocup de ea în Liga 4, astăzi echipa era în Liga 2”, a declarat Florin Talpan pentru gsp.ro. Talpan a mai spus că-și dorește să devină comandant la CSA Steaua.

 

 

Te-ar putea interesa și: