Evenimentul ZileiMondenMoment-șoc la Survivor 2021. Culiță Sterp a oferit cel mai tare moment

Moment-șoc la Survivor 2021. Culiță Sterp a oferit cel mai tare moment

Moment-șoc la Survivor 2021. Culiță Sterp a oferit cel mai tare moment
Moment inedit la Survivor 2021. Culiță Sterp, fotul șot al lui Carmen de la Sălciua, a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe toți.

Prima ediție a Survivor 2021 le-a adus telespectatorilor un moment extrem de emoționant. Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, a anunțat că va deveni tătic.

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor 2021.

Anunțul a luat-o prin surprindere până și pe iubita lui, Daniela. Aceasta a declarat că nu se aștepta ca artistul să facă un asemenea gest.

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe. Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicitările, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”, a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu, pe pagina ei de Instagram.

Survivor 2021. Culiță Sterp: „Am stat fără mâncare pe câmp”

Cu toate că cei doi urmează să devină părinți peste doar câteva luni, plecarea lui Culiță Sterp nu reprezintă un impediment pentru viitoarea mămică. Aceasta a declarat că îi oferă artistului toată susținerea de care are nevoie să că speră să revină acasă cu premiul cel mare.

În ceea ce privește participarea lui la Survivor 2021, Culiță Sterp a declarat: „Am crescut în mijlocul naturii. Am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi. Cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine. Sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culiță Sterp, scrie Cancan.

 


Accesează: