Caz unic în fotbalul românesc! Sătui de circul și de promisiunile neonorate ale finanțatorilor FC UTA SA, de la începutul acestui campionat și până în prezent, membrii asociației Suporter Club UTA (SCU) au decis în Adunarea Generală de duminică seara să lase clubul fanion din Arad fără drepturile federative!
Posesori ai numelui, siglei și culorilor înregistrate la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), suporterii nu au ținut cont de ultimul pact făcut între jucători și patronul Adrian Marțian cu o zi înainte, în care erau prevăzute datele calendaristice la care urmau să fie achitate componenților echipei restanțele salariale. Divizionara secundă UTA stătea oricum pe un butoi cu pulbere, din moment ce jucătorii s-au dezis de antrenorul Eugen Trica, acuzându-l pe acesta că ar fi vrut să-i vânda de unul singur pe doi dintre ei (n.r. – Popescu și Ardelean) la ȚSKA Sofia.
Un singur amanunt i-ar putea îndupleca pe fani: pâna miercuri, Marțian și Catanzariti să părăsească UTA și să renunțe la creditări (aproximativ 500.000 de euro). Altfel, SCU ia în calcul continuarea activitații în Liga a VI-a, dar cu identitatea nepătată.

Te-ar putea interesa și: