Stadionul Rapidului, reabilitat pentru Euro 2020

Stadionul Rapidului, reabilitat pentru Euro 2020

Arena „Giulești-Valentin Stănescu” urmează să fie modernizată pentru a fi dată în folosință la turneul final.

Bătrânul stadion de lângă Podul Grant a luat naștere la 10 iunie 1939, sub formă de potcoavă, devenind în scurt timp o a doua casă pentru fanii giuleșteni. De astăzi, rapidiștii primesc o veste mult așteptată: arena din Giulești se va ridica la standarde europene!

Și sălile de sport vor fi modernizate

Din 2015 se va da startul lucrărilor pentru a moderniza stadionul „alb-vișiniu”, în cadrul unui proiect ce vizează realizarea unei arene europene, și care va dispune de 20.000 de locuri. Aflat, în prezent, într-o stare deplorabilă, terenul pe care Rapidul își dispută meciurile de „acasă”, va fi cosmetizat pentru găzduirea antrenamentelor echipelor naționale prezente la București cu ocazia Euro 2020.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vali Ionescu Caciureac (foto), președintele CS Rapid, a declarat pentru EVZ că proiectul se va realiza cu sprijinul Programului Național de Refacere a Bazelor Sportive. „De la anul, stadionul, cât și sălile de sport ale Rapidului vor fi modernizate, pentru Euro 2020”, ne-a spus președintele CS Rapid. Mai mult, după încheierea lucrărilor, arena va intra în custodia trupei de lângă Podul Grant.