Evenimentul Zilei > Monden > Soția celui mai bogat candidat la Primăria Capitalei, pozată cu „investiția” estetică
Soția celui mai bogat candidat la Primăria Capitalei, pozată cu „investiția” estetică

Soția celui mai bogat candidat la Primăria Capitalei, pozată cu „investiția” estetică

Soția lui Ilan Laufer, unul dintre cei care se luptă pentru postul de primar general la Primăria Municipiului București, a fost surprinsă într-un mod inedit de paparazzi.

Alina, soția lui Ilan Laufer, defilează prin oraș cu niște forme „periculoase”! Paparazzi CIAO.RO au surprins celebrul cuplu la un prânz pe fugă, în centrul Capitalei, alături de un prieten. Ilan Laufer, îmbrăcat la costum și cu ochelarii de soare la „purtător”, a fost eclipsat de soția sa, Alina, care s-a îmbrăcat într-o rochiță scurtă și mulată.

Soția politicianului și-a făcut în urmă cu cinci ani o operație estetică: 2 kilograme de grăsime injectate în zona posterioară.

Chiar ș-așa, Alina Laufer a purtat masca de protecție înclusiv pe stradă, de teama noului coronavirus. FOTO AICI

Supriza de ziua de naștere a soțului ei

Alina Laufer a aflat că va deveni din nou mămică, iar anunțul a fost făcut chiar de ziua de naștere a soțului ei.

„În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un fantastic job’ cum ar zice Trump”, a zis atunci Ilan Laufer.

Primul copil, din mariajul cu cântărețul Jorge

Alina Laufer a decis să revină în România, după doi ani pe care i-a petrecut în America. Ea este fosta soție a cântărețului Jorge, iar împreună au o fiică. O perioadă, Alina Laufer a locuit în America, la Miami. Acum, după doi ani petrecuți peste Ocean, vedeta a decis să se întoarcă definitiv acasă, în România.

„Da,ne-am întors. Definitiv… Știi cum e, definitiv e un termen relativ. Ne-am mutat acolo ca să desfășurăm programul economic pentru companiile românești care doresc să demareze un business în Statele Unite.

Am stat în cartierul Aventura. Era un cartier destul de liniștit, nu era precum Miami Beach”, a declarat Alina Laufer.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: