Evenimentul Zilei > Social > Inuman. Impresarul Sorin Săraru a dispărut cu 200.000 de lei, bani donaţi pentru victimele din Colectiv. Angela Gheorghiu este revoltată
Inuman. Impresarul Sorin Săraru a dispărut cu 200.000 de lei, bani donaţi pentru victimele din Colectiv. Angela Gheorghiu este revoltată

Inuman. Impresarul Sorin Săraru a dispărut cu 200.000 de lei, bani donaţi pentru victimele din Colectiv. Angela Gheorghiu este revoltată

Moartea celor 64 de oameni din clubul Colectiv nu a contat pentru impresarul Sorin Săraru. Victimele nu şi-au primit nici până acum banii încasaţi dintr-un concert caritabil organizat la o lună după tragedia din clubul din Bucureşti de soprana Angela Gheorghiu

La un an după concertul caritabil al sopranei Angela Gheorghiu, pentru victimele tragediei din Colectiv, impresarul Sorin Săraru continuă să organizeze evenimente, dar nu a dat victimelor banii colectați din bilete, potrivit tolo.ro.

Concertul a fost organizat prin fundaţia „Preţuieşte Viaţa” a Andreei Marin. Vedeta a făcut demersuri pentru ca banii să ajungă la răniţii din Colectiv.

Spectacolul organizat pentru a strânge bani pentru răniţii din Colectiv a avut loc pe 29 noiembrie 2015 şi, din donaţii directe, s-au strâns 200.000 de lei. Din bilete, echivalentul a încă 50.000 de euro.

Când a aflat de tragedia care a avut loc în octombrie 2015 la clubul Colectiv, soprana Angela Gheorghiu a dorit să ajute cumva victimele şi împreună cu Andreea Marin au organizat un concert caritabil. Banii din vânzarea biletelor trebuiau să ajungă apoi la victimele incendiului. Din păcate suma de 50.000 de euro nu a ajuns la răniţii din Colectiv, scrie tolo.ro.

„Am fost îngrozită şi de accident în sine, şi de modul în care s-a reacţionat la el. Am început să-mi sun toţi prietenii din ţară întrebând, disperată, cum aş putea să ajut, pe cine aş putea să ajut mai repede. Mi-am oferit atunci sprijinul inclusiv preşedintelui României şi tuturor directorilor de spitale ce se fereau să îmi spună adevărul”, spune Angela Gheorghiu. ”Am o fată, Ioana, de vârsta celor din club. Mi-am imaginat cum ar fi să fiu în locul lor, cu viaţa Ioanei atârnând de un fir de aţă. Mi-am rugat prietenii, pe oamenii de la casa regală a României, pe toţi să vină să cumpere bilete”.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Sorin Săraru recunoaşte că n-a dat niciun ban. „Îmi cer scuze și pe această cale şi vă asigur că banii se vor plăti cât mai repede!”